Star Security 'aan de bak' bij publieke omroep

Star Security bevindt zich in goed gezelschap in medialand tijdens televisieopnames, van het door de RVU geproduceerde programma 'Aan de bak'.

Holland Casino, Oger en KinkFM hadden allen een vacature vacant in hun eigen branche. Kandidaten doen tijdens een 30minuten durende spelshow hun best de job te bemachtigen.

Star Security dat sedert 1992 op de nationale en internationale particuliere beveiligingsmarkt actief is, geeft in de divisie 'horeca' een baan als 'uitsmijter' (discoportier) weg.

De cabaretiers Peter Heerschop en Vigo Waas vormen een vermakelijk koppel, dat de sollicitanten met rollenspelen op hun kwaliteiten test. Alles gebeurd voor het oog van een sollicitatiecommissie bestaande uit een ervaringsdeskundige (Mickey Hoogendijk), een arbeidspsycholoog en als voorzitter Star-baas Jake Hampel (46).

De Haagse voorzitter treft tijdens de Idols-achtige zitting twee stadsgenoten aan als sollicitanten: Nourdine Ooms (28) en Robin Tartwijk (40). Beide heren werken thans als glazenwasser en privé-chauffeur in het Haagse bedrijfsleven.

Star Security stond aan de wieg van deze programmareeks, bedacht door de presentator van 'Sportcafe' (De Jong), met pilot-opnames welke de RVU met goedkeuring van de netmanager van Nederland 3 verder mocht uitwerken. Presentatie is in handen van Isolde Hallensleben.

Op donderdag 31 januari 2008 om 21.50 uur was de beurt aan de Haagse beveiligingsbaas. 

Klik hier om de uitzending te zien.

Star-portiers geven interview in magazine Nul70 (5 november 2008)
12 november 2008
Boks-evenementen in Den Haag
2 november 2008
Directeur Jake Hampel wordt gequote in AD Haagsche Courant (16 augustus 2008)
10 september 2008
Eigenaar Jake Hampel geeft interview in AD Haagsche Courant (29-7-2008).
4 augustus 2008